Wheel of Death dan Blocks Playground di Pondok Indah Mall

Saturday, June 23, 2018
Hai Moms,

Apa yang dilakukan bersama keluarga untuk mengisi liburan setelah lebaran kemarin, selain mengunjungi keluarga? Kalau saya kebetulan pergi mengajak Rayyan dan keluarga ke beberapa tempat wisata dan mall. Karena bagi saya, kini mall bukan hanya menjadi tempat untuk berbelanja segala kebutuhan saja, namun bisa menjadi tempat liburan yang seru. Sudah bukan rahasia umum ya, bahwa sekarang banyak sekali mall yang menyediakan berbagai tempat bermain anak yang asyik dan seru seperti Pondok Indah Mall. Selain lokasinya yang strategis, mall ini juga menyediakan berbagai kebutuhan keluarga yang lengkap.

Sumber: Lifestyle-Bisnis.com

Ada info menarik juga untuk Moms dan keluarga nih, yang masih berencana akan liburan ke mall pekan ini. Pada bulan ini, Pondok Indah Mall kembali menghadirkan atraksi menegangkan Wheel of Death dan permainan asah kreativitas Blocks Playground. Untuk dapat menyaksikan keseruan Wheel of Death ini, bisa disaksikan secara gratis mulai 21 Juni hingga 8 Juli 2018. Wheel of Death berlangsung di area Main Atrium Pondok Indah Mall 2 setiap Selasa – Kamis pukul 19.00 atau Jumat – Senin pukul 16.00 dan 19.00. Sedangkan arena permainan Blocks Playground dimulai sejak 21 Juni hingga 15 Juli 2018 di area Main Atrium Pondok Indah Mall 2. Arena permainan ini dibuka Senin – Minggu dengan harga tiket masuk sebesar Rp50.000 per orang. Terjangkau kan Moms? 

Mengenal Atraksi Whell of Death



Kehadiran dua hiburan ini merupakan inisiatif dari manajemen Pondok Indah Mall untuk memeriahkan Hari Raya Idul Fitri 1439 H dan libur sekolah. Wheel of Death dan Blocks Playground ini diharapkan dapat menghibur para pengujung mall untuk mengisi liburan mereka.

Bapak Eka Dewanto, General Manager Pondok Indah Mall

Bapak Eka Dewanto, General Manager Pondok Indah Mall mengatakan, "Pada tahun 2013, Pondok Indah Mall telah mencatat kesuksesan membawa pertunjukan ekstrim Wheel of Death. Kesuksesan ini ditandai dengan diterimanya penghargaan rekor MURI sebagai mall pertama di Indonesia yang menampilkan pertunjukan Wheel of Death di dalam gedung mall. Di tahun ini, tepatnya pada 21 Juni 2018, Pondok Indah Mall kembali membawa keseruan Wheel of Death yang akan ditampilkan oleh The Cardenas Brother. Pertunjukan ini sangat menarik untuk dilewatkan, karena pengunjung dapat menyaksikan secara langsung aksi berbahaya dan menegangkan The Cardenas Brother dari atas roda raksasa yang terus berputar.”

The Cardenas Brother, terdiri dari kakak beradik Rigoberto Ismael Cardenas dan Christopher Bastian Cardenas. Mereka merupakan generasi ke-5 pemain sirkus dari Santiago, Amerika Selatan. Bakat sirkus keduanya diperoleh dari sang ibu, dan kakak beradik ini telah menampilkan Wheel of Death sejak usia 11 tahun. Kepiawaian The Cardenas dalam berakrobatik dari atas roda raksasa sudah dikenal oleh dunia. Keduanya kerap hadir di Sirkus Hippodrome yang sangat bergengsi di London, dan di seluruh Amerika Selatan, termasuk Peru, Agentina, Chille dan Brazil.

The Cardenas Brother mengatakan, “Kami sangat senang dan antusias dapat menampilkan Wheel of Death di hadapan pada pengunjung Pondok Indah Mall. Kami telah menyiapkan berbagai aksi mengejutkan dari atas roda berukuran raksasa dengan panjang 9 meter dan tinggi 15 meter. Tentunya pertunjukan kali ini tidak kalah menarik dari pertunjukan sebelumnya. Kami berharap para pengunjung Pondok Indah Mall dapat menikmati penampilan kami.”  

Blocks Playground di Pondok Indah Mall


Blocks Playground di Pondok Indah Mall 

Selain Wheel of Death, Pondok Indah Mall juga akan menghadirkan permainan asah kreativitas Blocks Playground. Di arena Blocks Playground, anak-anak dapat bermain sekaligus belajar. Berbagai macam busa berbagai bentuk tersedia bagi anak-anak untuk mengasah kreativitasnya. Busa-busa tersebut dapat ditumpuk, disusun, atau disambungkan hingga berbentuk sesuatu sesuai imajinasi anak. Ukuran busa yang besar juga memungkinkan anak untuk bermain bersama anak-anak lainnya, sehingga proses bermain menjadi lebih aktif dan menyenangkan.

Pengalaman Melihat Wheel of Death dan Bermain di Blocks Playground



Pada tanggal 22 Juni 2018 lalu, untuk pertama kalinya saya melihat atraksi Wheel of Death yang menegangkan itu. Saya rasa, bukan hanya saya dan keluarga yang merasa takut dan tegang. Seluruh pengunjung mall pun yang melihat atraksi tersebut ikut berteriak bahkan tidak sedikit yang menutup mata, termasuk saya. Atraksi ini benar-benar butuh keahlian khusus dan bukan untuk ditiru di rumah ya, Moms. Jadi saran saya, saat Moms membawa anak untuk melihat pertunjukkan ini, jangan lupa untuk menyampaikan pada anak agar tidak meniru adegan ini.


Untuk Block Playground, saya rasa sangat bagus dan bermanfaat  untuk mengajak Si Kecil bermain sambil belajar. Selain itu, Moms juga bisa meningkatkan bounding dengan Si Kecil. Karena Moms juga bisa masuk ke dalam dan menemani Si Kecil bermain. Jadi liburan berkualitas kan Moms? Yuk ke Pondok Indah Mall, sebelum tanggal 15 Juli 2018, jangan sampai menyesal ya... 



57 comments on "Wheel of Death dan Blocks Playground di Pondok Indah Mall "
  1. Kalo aja ni mall deket, udh aku datangin :). Padahal yaaa, pas masih ditempatib di kantor cabang HSBC pondok indah, aku ama temen kantor bisa dibilang rumah keduanya PIM ini. Sampe hapal semua sudut :p. Tp sejak nikah, aku dipindahin ke cabang lain, dan ga prnh kesana lagi :D. Terlalu jauh dan macetnya ga kuat :(

    ReplyDelete
  2. Wah infonya asyik nih..siapa tau nanti anak mantu ada yg tinggal di Pondok Indah.. Bisa nge mall di situ sambil ngasuh cucu... Wkwkwk.. Mikirnya kejauhan

    ReplyDelete
  3. PIM tempat favorit anakku soalnya ada kereta uap katanya. Selain itu jg PIM suka menghadirkan hiburan buat pengunjung jadi merasa dimanjain deh ��

    ReplyDelete
  4. seruuuuuu! Sampe sekarang Darell masih sering nanyain dan minta main di sana lagi

    ReplyDelete
  5. Fotonya sama kayak di sebelah, dua pemainnya pake jubah, kayak mau cukuran hehehe

    kakve-santi(dot)blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Aku stresss liat W.O D ini sumpah, sampe sekarang klo liat rekaman videonya triak2 :D ga cocok buat orang jantungan kayak aku

    ReplyDelete
  7. Masuk list yg wajib dikunjungi saat weekend nih kayaknya hihi mupeng bgt kenapa jauuuh dr kota kelahiranku Bekasi. Tapi itu serem bgt bikin paniiik penontonnya ya wheel of death hihi mau ah ngajak anak2 kesini

    ReplyDelete
  8. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info. play area markings

    ReplyDelete
  9. I am hoping the same best work from you in the future as well. I wanted to thank you for this websites! Thanks for sharing. Great websites! 먹튀폴리스

    ReplyDelete
  10. I admire this article for the well-researched content and excellent wording. I got so involved in this material that I couldn’t stop reading. I am impressed with your work and skill. Thank you so much. rubber mulch

    ReplyDelete
  11. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info. playground resurfacing

    ReplyDelete
  12. I'm not sure how I got to your site. But I think I know one thing. That your article was very necessary information for me!!! We are collecting information related to 먹튀검증. Thank you.

    ReplyDelete
  13. With so many books and articles coming up to give gateway to make-money-online field and confusing reader even more on the actual way of earning money, 토토사이트

    ReplyDelete
  14. I am very impressed with your writing토토사이트 I couldn't think of this, but it's amazing! I wrote several posts similar to this one, but please come and see!

    ReplyDelete
  15. It's a great pleasure reading your post. It's full of information I am looking for and I love to post a comment that "The content of your post is awesome" Great work. 꽁머니

    ReplyDelete
  16. Pretty good post. I have just stumbled upon your blog and enjoyed reading your blog posts very much. I am looking for new posts to get more precious info. Big thanks for the useful info. 메이저사이트

    ReplyDelete
  17. This is my first time visit here. From the tons of comments on your articles,I guess I am not only one having all the enjoyment right here! 먹튀검증업체

    ReplyDelete
  18. I was looking for another article by chance and found your article온라인포커 I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

    ReplyDelete
  19. Glad to see this kind of brilliant and very interesting informative post. 먹튀검증

    ReplyDelete
  20. New to your blog. Stumbled upon it browsing the web. Keep up the great work. I am hoping you update it regularly. 안전놀이터

    ReplyDelete
  21. Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors 먹튀검증업체

    ReplyDelete
  22. A great content material as well as great layout. Your website deserves all of the positive feedback it’s been getting. I will be back soon for further quality contents. 먹튀검증

    ReplyDelete
  23. hi was just seeing if you minded a comment. i like your website and the thme you picked is super. I will be back 안전놀이터

    ReplyDelete
  24. It end up being Very useful to me and I am certain to all the analysts here! 토토사이트

    ReplyDelete
  25. Wow i can say that this is another great article as expected of this blog.Bookmarked this site.. 메이저 파워볼사이트

    ReplyDelete
  26. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch! 먹튀검증커뮤니티

    ReplyDelete
  27. I simply want to tell you that I am new to weblog and definitely liked this blog site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely have wonderful stories. Cheers for sharing with us your blog 먹튀폴리스

    ReplyDelete
  28. Good post but I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it! 토토사이트

    ReplyDelete
  29. You have performed a great job on this article.It’s very precise and highly qualitative. You have even managed to make it readable and easy to read. You have some real writing talent. Thank you so much. 메이저놀이터

    ReplyDelete
  30. hi was just seeing if you minded a comment. i like your website and the thme you picked is super. I will be back. 토토커뮤니티 꽁머니

    ReplyDelete
  31. Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors. 토토커뮤니티 꽁머니

    ReplyDelete
  32. I'm going to read this. I'll be sure to come back. thanks for sharing. and also This article gives the light in which we can observe the reality. this is very nice one and gives indepth information. thanks for this nice article.. 먹튀검증

    ReplyDelete
  33. I am a new user of this site so here i saw multiple articles and posts posted by this site,I curious more interest in some of them hope you will give more information on this topics in your next articles. 안전놀이터

    ReplyDelete
  34. Decent data, profitable and phenomenal outline, as offer well done with smart thoughts and ideas, bunches of extraordinary data and motivation, both of which I require, on account of offer such an accommodating data here 안전놀이터

    ReplyDelete
  35. Good day,your writing style is great and i love it, 먹튀폴리스

    ReplyDelete
  36. I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my own Blog Engine blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a fine example of it 먹튀검증

    ReplyDelete
  37. Superb article. Thanks to this blog my expedition has actually ended 먹튀폴리스꽁머니

    ReplyDelete
  38. Truly, this article is really one of the very best in the history of articles. I am a antique ’Article’ collector and I sometimes read some new articles if I find them interesting. And I found this one pretty fascinating and it should go into my collection. Very good work! Bovenzonwering

    ReplyDelete
  39.  I have stopped at this blog after viewing the excellent content. I will be back for more qualitative work. 토토사이트

    ReplyDelete
  40. Having read this I believed it was rather enlightening. I appreciate you taking the time and energy to put this article together. I once again find myself spending way too much time both reading and posting comments. But so what, it was still worthwhile! 먹튀폴리스

    ReplyDelete
  41. This is highly informatics,and clear. I think that everything has been described in systematic manner so that reader could get maximum information and learn many things. 토토사이트

    ReplyDelete
  42. You made such an interesting piece to read, giving every subject enlightenment for us to gain knowledge 안전놀이터

    ReplyDelete
  43. With so many books and articles coming up to give gateway to make-money-online field and confusing reader even more on the actual way of earning money, 토토사이트

    ReplyDelete
  44. It was contemplating whether I could use this audit on my other site, I will associate it back to your site though.Great Thanks 안전놀이터목록

    ReplyDelete
  45. You guys do a great blog, and have some great contents. Keep up the good work. 먹튀검증커뮤니티

    ReplyDelete
  46. You guys do a great blog, and have some great contents. Keep up the good work. 먹튀검증커뮤니티

    ReplyDelete
  47. It end up being Very useful to me and I am certain to all the analysts here! 먹튀검증커뮤니티

    ReplyDelete
  48. Hello.This post was really motivating, particularly since I was investigating for thoughts on this matter last Saturday.

    ReplyDelete
  49.  I take care of such information much. I was looking for this certain information for a very long time. Thanks and good luck. 먹튀폴리스꽁머니

    ReplyDelete
  50. I’d perpetually want to be update on new posts on this site, saved to fav! 안전놀이터

    ReplyDelete
  51. You have done a amazing job with you website Onderzonnewering

    ReplyDelete
  52. Great knowledge, do anyone mind merely reference back to it 먹튀검증

    ReplyDelete
  53. I read your post and I found it amazing! thank Olivier Labrecque

    ReplyDelete
  54. You re in purpose of actuality a without flaw website admin. The site stacking speed is astonishing. It sort of feels that you're doing any unmistakable trap. Besides, The substance are perfect work of art. you have completed a fabulous movement regarding this matter 먹튀검증

    ReplyDelete
  55. "magnificent put up, very informative. I wonder why the other specialists of this sector don’t realize this. You should continue your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

    " 사설토토

    ReplyDelete
  56. What a fantabulous post this has been. Never seen this kind of useful post. I am grateful to you and expect more number of posts like these. Thank you very much

    ReplyDelete
  57. This surely helps me in my work. Lol, thanks for your comment! wink Glad you found it helpful. 먹튀검증

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog. I am very happy if you leave comments, feedback, suggestions, or criticism. As a passion for me, to be able to write better. Happy Reading!